CatchUpper ekip arkadaşları arıyor.

Ekip arkadaşları arıyoruz.

CatchUpper, her bir bireyin öğrenmesini etkileyen tüm bileşenleri analiz ederek bireysel öğrenme modelini yapay zeka ile oluşturan ve bu model ile öğrenme içeriklerini kişiye özel olarak sunan bir pekiştirme platformudur.

İşin Tanımı: Yapay zeka ile içerik oluşturma. İçeriklerin kişiselleştirme sürecinde sisteme soruların yüklenmesi ve yüklenen soruların üretken yapay zeka ile dönüştürülmesi gerekmektedir. Bu dönüştürme işi hem sorunun biçimsel olarak sunuluş biçiminde hem de taksonomik düzeyinde gerçekleştirilmektedir.

Ekip arkadaşlarımızdan almak istediğimiz destek;

1.      Bir sorunun pdf’ten dijital ortama aktarılması.

2.      Aktarılan sorunun kazanımının belirlenmesi

3.      Soru değerlendirilerek dönüşebileceği şablonların ve taksonomisinin seçimi. (Açık uçlu, sıralama, boşluk doldurma vb. / Bloom Taksonomisi)

4.      Yapay zeka ile bu şablonlarda üretilen soruların uygunluğunun ve akademik doğruluğun onaylanması.

Tüm bu süreç CatchUpper üzerinden online olarak yapılacaktır.

Çalışma Koşulları:

Çalışma öncesi ilgili işin tüm alanlarında eğitimler verilecektir.

Çalışma yaz dönemi boyunca proje bazlı olarak gerçekleştirilecektir.

Çalışma web ortamında uzaktan gerçekleştirileceği için mekan bağımlılığı yoktur ve çalışma saatlerinde esneklik vardır.

Ücretlendirme her ayın sonunda üretilen soru ile doğru orantılı olarak hesaplanacaktır.

Başvuru için;

https://www.linkedin.com/company/bilisimgaraji/posts/?feedView=all adresini ziyaret edebilir,

[email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bölümler:

Ortaöğretim kurumları,