Youthall'da DİJİTAL ETKİNLİKLER - D&N Consultancy

Mülakat İpuçları Eğitimi - 05 Mayıs 2020 - 13:00 (5 Mayıs - 20 Temmuz tarihleri arasında gelen tüm başvurular değerlendirmeye alınarak, uygun görülen kişiler ile eğitim grupları oluşturulacaktır.)

Mülakat ipuçları Eğitim içeriği:

Kurumsal Hayata Geçiş Eğitim Programları Başlıyor

Öğrencilikten kurumsal hayata geçerken hepimizin dilinde hep aynı soru oldu yıllarca:

“ İş başvurusunda deneyim istiyorlar ama yeni mezunlara hiç şans vermiyorlar, iyi de  bize şans vermezlerse nasıl deneyim edinebiliriz?“

• Binlerce başvuru arasından kimler nasıl fark yaratıp seçiliyor?
  • Fark yaratmak ne demek?
  • Öğrencilik hayatımda bu kadar  akademik başarıyı bir arada sunarken neden mülakat aşamasında eleniyorum?
  • Şirkete başvurumu yaptım ama keşke birisi bize Trade Marketing ile Category Marketing arasında ki farkı anlatsaydı, yönümü daha net çizerdim.
  • Kendim için en iyi başlangıç neresi, neye ilgim ve yeteneğim var nasıl bilebilirim?

ve daha pek çok soru yıllardır hep yeteri kadar net cevaplar  bulamadan soruldu durdu.

Bizim size söylemek istediğimiz sözümüz var ve eminiz sizlerin de bize duyurmak istedikleriniz! Interaktif  bir akışla 20 yıllık mülakat ve seçme yerleştirme deneyimimiz ile sizler için on-line kariyer eğitimlerimizi  başlatıyoruz.

Tüm eğitim programları maksimum 15 kişilik gruplar halinde organize edilecek olup sabit bir haftalık içerik ve zaman planı üzerinden hareket edilecektir.

5 Mayıs - 20 Temmuz tarihleri arasında gelen tüm başvurular değerlendirmeye alınarak, uygun görülen kişiler ile eğitim grupları oluşturulacaktır.

Mülakat İpuçları Eğitim İçeriği:

• Kendini ne kadar tanıyorsun?
  • Ne anlattığın kadar nasıl anlattığın neden önemli?
  • İşveren yeni takım arkadaşı seçerken önceliklerini nasıl belirler?
  • Mülakat anında Bedenin seninle aynı dili konuşuyor mu?
  • Özgüvenimize ne kadar güvenelim?

Mülakat İpuçları eğitimi kendini tanımak, karşı tarafı tanımak ve etkin iletişim başlıkları altında 3 bölümden oluşmaktadır.

Detaylı bilgi için; https://www.youthall.com/ adresini inceleyiniz.

04.05.2020