BARİSTA EĞİTİM PROGRAMI!

Bu eğitimle kahve kültürü, tarihinden başlayıp değişik yöntemlerle üretilen kahveleri deneyimleyip her birinin sonuçlarını öğrenmeyi hedefler.

 

Barista Eğitim Programı

 

Programın Amacı:
Bu eğitimle kahve kültürü, tarihinden başlayıp değişik yöntemlerle üretilen kahveleri deneyimleyip her birinin sonuçlarını öğrenerek kahve çekirdekleri ve kavurmadan espresso bazlı uygulamalara, makine kullanımına, dükkân operasyonundan Türk kahvesine kadar barista mesleğine dair her detayı öğrenebilirsiniz.

Eğitmen:

Naim KOCA (BARİSTA AKADEMİ)

Eğitim Tarihi: 27-28-29 ARALIK 2019

Eğitimin Süresi: 20 Saat 

KONTENJAN SINIRI VARDIR.

Program Detayları için;

Derya GEZER

444 1 428 / 12404

0 535 032 34 80

deryagezer@aydin.edu.tr

BİLGİLENDİRME İÇİN:

https://www.aydin.edu.tr/tr-tr/arastirma/arastirmamerkezleri/sem/gastronomi/Pages/Ba%C5%9Flang%C4%B1%C3%A7-Seviyesi-Barista-E%C4%9Fitimi---Workshop.aspx

 

08.10.2019