Deniz'in İncileri Plus

“Deniz’in İncileri Plus” uzun dönem staj programımızda sana, okuluna devam ederken kariyer hedeflediğin bölümde staj yapma fırsatı sunuyoruz. Minimum 6 ay süren program boyunca Genel Müdürlüğümüz’de staj yaparken, aynı zamanda Deniz Akademi’de kişisel ve mesleki gelişim eğitimlerine katılma fırsatına sahip olacaksın.

İstanbul’da yer alan üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık bölümleri(4 yıllık), Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İstatistik, Ekonometri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinde son sınıf öğrencisiysen, kişisel gelişimime önem veririm, yaratıcı ve dinamik bir ortamda çalışmak istiyorum diyorsan başvurunu bekliyoruz!

Deniz’de nasıl bir İKLİM olduğunu merak ediyorsan @denizdekariyer Instagram hesabımızı takip edebilirsin.

Başvuru ve Detaylar için:   https://live.peoplise.com/DenizBank/Application/Landing/317b515c-09c0-4068-8ed6-928a9b4c1434

22.10.2019